Zařadili jsme špičková elektrokola Haibike a hned pro vás máme mimořádnou nabídku. U vybraných kusů 30% sleva a pojištění zdarma.

Garantovaná nejnižší cena dětských kol Beany

Máme nyní ihned k dispozici veškeré velikosti a barvy dětských kol Beany Zero 16"-26". Kola sestavujeme a připravujeme k převzetí či k odeslání v pražské a brněnské prodejně. Při prodeji dostávají zákazníci dva praktické dárky - znělý zvonek a blikačky. Samozřemostí je záruční a pozáruční servis.

Abychom vás přesvědčili, že nákup u nás je vždy dobrý nápad, můžete využít možnosti garantované nejnižší ceny na trhu. Pokud naleznete prodejce, který má příznivější cenu než my, prosíme, zkopírujte odkaz takové nabídky do poznámky při vyplňování kontaktních údajů při objednávce kola. My tuto nabídku prověříme a cenu, kterou naleznete, Vám budeme účtovat.

Aby to bylo bez komplikací, zadejte při objednávce on-line platbu převodem a vyčkejte na opravenou fakturu s nižší cenou. Rovněž platba v hotovosti v prodejnách nebo zaslání na dobírku je bezproblémové. Při platbě kartou on-line však nastávají zbytečné komplikace s dílčí refundací platby. Pokud byste si přesto přáli platit kartou, kontaktujte nás a my Vám pošleme platební odkaz s lepší cenou emailem.

Nabídka lehkých dětských kol Beany ZDE

Kam je třeba vložit odkaz? Je to snadné - návod níže:

navod-garance-ceny