V sobotu 27.4. bude DĚTSKÝ DEN v pražské prodejně od 10:00 do 15:00. Testování, pohoštění, individuální nabídky. Přijďte s dětmi či vnoučaty. Těšíme se. Tým Citybikes

Dětská lehká kola Beany

Dopřejte svým dětem skutečnou radost z cyklistiky

Beany - lehká dětská kola, do kterých má smysl investovat

V tomto měsíci (říjen 2022) budeme postupně přijímat zboží od našeho oblíbeného dodavatele - dětská kola Beany, která mají promyšlený design především s ohledem na nízkou hmotnost a optimální geometrii, která je pro děti zcela zásadní. Považte, pokud odpovídá hmotnost dítěte pouze dvojnásobku nebo trojnásobku hmotnosti běžného dětského jízdního kola, pak by měl dospělý cyklista jezdil na stroji o hmotnosti zhruba od 45 do 25 kg. Není se tedy čemu divit, že jsou děti z cyklistiky na obvyklých dětských kolech vyčerpané a společné výlety často odmítají.

beany-lehke-detske-kolo-8

Je zde ale elegantní řešení. Dětská kola Beany. Hmotnost dětských kol Beany je od 5,3 do 8,4 kg a tím se řadí mezi absolutně nejlehčí dětská kola na trhu. Kromě hmotnosti, zde hraje svoji zásadní roli i design, který odpovídá průměrné postavě dětí od 3-4 do 13-15 ve velikostech od 16" do 26".
Kolo je cenově dostupné, nicméně se nemusíte obávat opakovaných nákupů následných velikostí. Po kolech Beany je veliká poptávka i v nákupech z druhé ruky a pokles cen je minimální.

beany-lehke-detske-kolo-1

Nyní vám nabízíme ke každému kolu Beany znělý zvonek a přední a zadní osvětlení jako dárek zdarma.

Můžete využít nákup on-line. Kolo před odesláním prohlédneme a případně seřídíme. Samozřemostí je pak možnost osobního převzetí v našich prodejnách Praha a Brno. Zde kolo domazlíme přesně na postavu vašeho caparta.

Nákup s dárky zde.

beany-lehke-detske-kolo-4

Děkujeme Vám za přízeň.

Tým Citybikes