V sobotu 27.4. bude DĚTSKÝ DEN v pražské prodejně od 10:00 do 15:00. Testování, pohoštění, individuální nabídky. Přijďte s dětmi či vnoučaty. Těšíme se. Tým Citybikes

Nepromokavé tašky na kolo Ortlieb

Není špatné počasí, je jen špatné oblečení

Toto okřídlené rčení jistě podepíše každý, kdo pracuje nebo tráví svůj volný čas v přírodě. Kdo zažil nečas na kole, ví, že to platí dvojnásob. A co teprve, když je to výlet na víc dní i s přenocováním venku. To, co určitě chce každý cyklista - cestovatel, je mít svoje věci v suchu. I když promokne na kost a má k dispozici suché převlečení, vše se dá snáze vydržet. I urputný déšť může být tak trochu zábava. "To je všechno co umíš?" - chce se zakřičet.

Odpovědí jsou jednoznačně brašny na kolo Ortlieb. Jsou skutečně nepromokavé a to i když je hodíte do rybníku (zavřené). Kromě toho, že jsou zcela vodotěsné, mají i velmi pokročilý systém upínání na kolo, nepadají a mají extrémní životnost.

Je lhostejné, zda zvolíte verze cyklobrašen typu bikepacking vhodné pro kola bez nosičů a pro lehké zabalení spíše na pár dní, kompletní sestavu předních tašek na kolo, zadních tašek a tašek řidítkových pro profi výbavu na libovolně dlouhou expedici nebo batoh či single tašku do města, vždy se můžete spolehnout. Bude to v suchu!
bikepacking-tasky-na-kolo-ortlieb-citybikes2-2

A pokud přeci jen stane, že se brašna poškodí, pořád má pětiletou záruku. Firma Ortlieb navíc brašny opravuje a k dispozici jsou veškeré náhradní díly - háčky, přezky, lanka držáky a podobně.

vodotesne-predni-zadni-tasky-na-kolo-ortlieb-citybikes-2-1

Svět ze sedla kola možná někdy bolí, ale je svobodný. Možnost poznávat svět v přiměřeném tempu, šáhnout si do rezerv vlastních sil, rozbít tábor tařka kdekoli a nepárat se auty, letadly a hotely je prostě skvělé. A navíc je to s Ortliebem zkrátka v suchu.

Brašny na kolo Ortlieb máme nyní skladem a nevíme, jak bude možné dokupovat zboží v sezóně 2022. Pokud uvažujete o brašnách na kolo, asi by bylo dobré to řešit již nyní.