V sobotu 27.4. bude DĚTSKÝ DEN v pražské prodejně od 10:00 do 15:00. Testování, pohoštění, individuální nabídky. Přijďte s dětmi či vnoučaty. Těšíme se. Tým Citybikes

Sedačky na kolo Bobike

Značka cyklosedaček Bobike je díky svému původu v Nizozemí oblíbená především v zemích Beneluxu, nicméně od roku 2013 patří pod větší skupinu Polisport, výroba byla přesunuta do Portugalska a ambice značky jsou nyní když ne globální tak jistě celoevropské.

V čem jsou dětské sedačky na kolo Bobike výjimečné?

Cyklosedačky Bobike jsou produkt špičkových evropských designerů, jsou také v Evropě stále kompletně vyráběny a splňují nejvyšší evropské certifikace (TÜV)
Nabídka dětských sedaček na kolo je velmi široká. Zahrnuje přední sedačky, zadní sedačky, sklopné sedačky pro juniory, stupačky, přední štíty a to jak v mnoha odstínech tak v několika modelových řadách (GO,ONE, Exclusive).

Přední sedačky na kolo a koloběžku

Přední cyklosedačky všech řad (GO,ONE, Exclusive) mají univerzální adaptér, který lze instalovat na krček představce jak klasického (s průměrem zásuvné trubky 1", 1 a 1/8") tak typu A head (záměnou za distanční podložky). Lze je tedy instalovat nejen na jízdí kola prakticky všech typů (kromě silničních a sportovních horských s extrémně nízkými řidítky)ale také na v Čechách velmi populární koloběžky pro dospělé od (s průměrem kol od 20 - 28").
Pro malé děti jsou přední sedačky z mnoha důvodů lepší než zadní. Máte nad dítětem kontrolu, můžete s ním mluvit - jízda je zábavnější jak pro dítě tak rodiče.
Navíc lze všechny typy předních sedaček doplnit o průhledné plexi štíty, které chrání děti před hmyzem, prachem a deštěm.
Dětské přední sedačka je vhodná pro děti od 9 měsíců do 3 let s tělesnou hmotností do 15 kg. I pro takto malé dítě je možné pořídit dětskou přilbu Bobike velikosti XS a S.

predni-detska-sedacka-na-kolo-a-kolobezku-bobike

Zadní sedačky na kolo

I u zadních cyklosedaček Bobike nalezneme originální řešení, která u jiných výrobců nejsou obvyklá.
U každé sedačky můžete volit způsob instalace ve dvou variantách podle toho, zda je vaše kolo vybaveno zadním nosičem či nikoli. Pro varianty s nosičem se sedačky upevňuje přímo na nosič. Adaptér je výrazně lehčí a nedochází ke klepání sedačky o nosič. Naopak pokud kolo nosič nemá, je třeba zvolit variantu adaptéru na sedlovou trubku rámu, který je obdobný jako u konkurenčních výrobků. Opět je možné volit ve třech typových řadách (GO,ONE, Exclusive) a vybírat z mnoha barev. Zadní sedačky na kolo Bobike jsou vhodné pro děti do 6 let a 22kg tělesné hmostnosti. I pro již odrostlejší děti jsou k dispozici přilby Bobike velikosti S a M.
Přední i zadní sedačku Bobike lze instalovat na jedno kolo a přepravovat tak dvě děti najednou. Rovněž lze zakoupit samostatně adaptér přední sedačky i adaptéry zadních sedaček a používat sedačky na více kolech zároveň bez nutnosti montáže.

Bobike_Frankfurt_Part1-21

Bobike_May_2017-251

Samostatnou kapitolou jsou pak zadní cyklosedačky Bobike Junior. Jsou sklopné a mohou na nich sedět děti od 5 - 10 let s hmotností 20 - 35kg. Pokud chcete na vozit na zadním nosiči i starší děti nebo kamarády, je možné zadní vidlici kola osadit sklopnými stupačkami na koloDětská sedačka na kolo značky Bobike to není jen jedna cyklosedačka ale celý systém výrobků pro přepravu dětí na kole a koloběžce od nejútlejšího věku po zasloužilé školáky.
Společná jízda na kole s dítětem je ideální způsob dopravy v klidnějších částí města. Je to zábava jak pro děti tak rodiče a rovněž způsob, jak se udržet fit i s omezenými možnostmi rodičů předškolních dětí.